fredag 18 januari 2013

HockeySörmland!

Det är mycket Sörmlandshockey idag! I Division 2 fortsättningsserien möter Linden Spånga hemma i Smehallen.Det är ett toppmöte ,tvåan mot trean.Så se till att leta er dit om ni vill se lite bra hockey.

 I Alltvåan möter Gnesta IK Mälarö HF hemma.Det kan väl också ses som en toppmatch även om lagen ligger femma respektive sjua.Det är nämligen så att ettan har 17 poäng och sjundeplacerade Gnesta har 12 poäng.

 I division 4 är det toppen mot botten .Första placerade Katrineholm tar emot Gnesta och andra placerade Spaif tar emot Flen .Där ska vi försöka få lite kommentarer efter matchen då vi ska bevaka det Allsvenska mötet SSK-Troja/Ljungby som går samtidigt.

 I Allettan tar sej Åkers/Strängnäs sej an Visby/Roma på borta is.

 I Allsvenskan möter Södertälje SK Troja/Ljungby hemma i AXA som vi sagt tidigare. Det är ett skadedrabbat Södertälje vi får se ikväll.Sex stycken forwards skadade och Emil Djuse på backsidan är också skadad.Robin Press går in som sjunde back och två junisar lånas upp ifrån J20. Det är Bengtsson och Pastrnak som plockas upp,där den sistnämnda gjorde sitt första A-lags mål i SSK-tröjan mot Almtuna.Det förväntas bli en tät och intensiv match enligt Johan Strömwall då Troja är inne i en bra trend.På tal om en bra trend!SSK ÄR I EN BRA TREND. Ta er till en ishall ikväll=)

Vi hoppas att Emil snart är tillbaka på isen och att duracell kaninen i bakgrunden fortsätter jobba på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar