söndag 20 januari 2013

Sörmlandsfyran!

Bevittnade första och andra perioden av Spaif- Flens HC som så långt var en jämn tillställning.Det stod 3-3 efter två perioder.Spaif ryckte i mitten av tredje och vann matchen med 9-3.Fick en kort telefon intervju med Flens tränaren Kalle Lund som trots förlusten  var nöjd.Han tyckte att Flen har förbättrat sitt spel väsentligt.Enligt honom så fick Spaif ett par billiga mål och då rann det iväg.

Katrineholm tog emot Gnesta hemma och där rann det iväg till hela 21-0!! Men det är som Gnesta killen Alexander Vagman jag pratade med sa :bara bryta ihop och komma igen,vi tar Flen nästa vecka.Det är väl så man måste tänka,det är bara att ta nya tag.

I Torsdagskväll tog EHC emot Järna SK i Smehallen. Enligt Järnas hemsida öppnade man matchen genom att i princip stänga densamma i första perioden.Det står 5-0 på matchklockan efter 13:30.Efter det är det väl mer eller mindre bara en transportsträcka till slutsignalen.Det verkar inte som att EHC ändå gav upp men slutresultatet skrivs ändå till 10-3 i Järnas favör.