måndag 23 maj 2016

SSK:s Öppet Husmöte:Läget i laget

SSK hade kallat till Öppet Hus möte med information om nuläget i laget.


Det var många som hade anammat uppmaningen att ta sig till Scaniarinken denna försommardag. De som ville kunde också boka alternativt  förnya sitt säsongskort denna kväll, något som många hörsammade.
Mats Pernhem

Klubbdirektör Mats Pernhem öppnade mötet med att summera förra säsongen och informera om den kommande säsongen, främst då vad som händer och har hänt inom föreningen. Han konstaterade att att ambitionen att SSK ska vara en bra utbildnings förening har man lyckats nå ut med och att man har ett gott rykte.
Mats Waltin

Tränare Mats Waltin fortsatte sedan och berättade om läget i truppen, man har för närvarande 2 målvakter 7 backar och 13 forwards varav två av dessa forwards är på tryoutkontrakt. Förra säsongen satsade man på en stror trupp inledningsvis för att Waltin kände sig osäker på vilken träningsdos som spelarna klarade av och för att man inte skulle vara sårbart vid eventuella skador. Tänket inför nästa säsong är lite annorlunda då man inte kommer att ha lika stor trupp.
Sedan var det dags för två av spelarna att berätta om träningsupplägget så här långt , först ut var Björn Jonason, en av de spelare som har tryoutkontrakt, han berättade om sina intryck av föreningen den tid han varit här.
Johan Skinnars

Johan Skinnars, lagkapten förra säsongen, berättade också om träningsupplägget som förnärvarande ser ut så här.: man har två träningspass per dag måndag-fredag, lördag är det multibanan som gäller och söndagen är ledig.
Vi fick en pratstund med Björn Jonason som berättade lite om sig själv och hur han ser på framtiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar