söndag 21 september 2014

Div 1 Hockeyn drar i gång

Då var det dags för seriepremiär för div 1 hockeyn. Vi kommer att försöka följa Åker/Strängnäs så mycket det går om inte på plats så genom sociala medier.Åker/Strängnäs spelar i div 1 Östra men vi kommer  att uppdatera resultat och tabeller även i de andra serierna.

Åker/Strängnäs startar borta mot Haninge Anchor.

Matchfakta
Haninge-Åker/Strängnäs 2-3 (1-1,1-0,0-2)
Målgörare
Haninge:Fredrik Abrahamsson,Oscar Liljeroth
Åker/Strängnäs:Karl Kling,Stefan Gråhns, Tony Lagerström

Å/S tog ledningen redan efter dryga 4 minuter en ledningen som stod nästan perioden ut men i kraft av powerplay lyckades Haninge kvittera med blott 10 sekunder kvar av perioden. I andra perioden drog Å/S på sig några utvisningar och återigen i powerplay så gör Haninge mål,  2-1.Det har nu gått halva andra perioden. Haninge går till periodvila med ledning 2-1 i ryggen. När det är 5 minuter kvar av tredje perioden kvitterar Å/S genom Stefan Gråhns. Strax efteråt dra Haninge på sig en utvisning och det är inte Å/S sena att uttnytja. Tony Lagerström gör målet assisterad av Christoffer Blidh och Stefan Gråhns. Klockan står på 17.26. Haninge tar sedan ut målvakten i ett sista försök att kvittera men Å/S håller undan och vinner premiärmatchen med 3-2.