torsdag 28 februari 2013

SSK-Almtuna i Templet



I dag tar SSK emot Almtuna i Scaniarinken. Ett jagande Almtuna ska vi väl säga eftersom de fortfarande har chans att knipa den sista platsen som innebär att man slipper kvala för att hänga kvar. Almtuna har bara 1 poäng upp till Tingsryd ovanför strecket, så vi kan nog räkna med ett desperat Almtuna.

Men även ett desperat Almtuna bör inte vara så svårt för ett SSK som redan är klart för kvalserie. Just det kan i och för sig vara en orsak i sig att SSK inte går helt fullt, kanske inte medvetet, men risken finns att det finns i bakhuvudet och att man inte vill riskera skador. Jag hoppas verkligen att jag har fel och att SSK bjuder upp till ett målkalas.

Skade och sjukdomsläget ser ljust. I matchen mot Malmö klev Mikael Nylander av men det var mest av säkerhetsskäl, han kände sig inte riktigt fräsch efter en smäll. Hur det blir med hans medverkan idag, tas ställning till efter dagens värmning.

Jonatan Nielsen har varit febersjuk men är åter med i dag. I mål blir det Sebastian Idoff.

Detta är alltså sista hemmamatchen i grundserien. Hoppas att det är många som hittar till Templet idag för att heja fram våra hjältar till seger.

Lite kuriosa: Om SSK tar poäng idag har man tagit poäng i 23 raka hemmamatcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar