tisdag 26 februari 2013

SSK till kvalserien och SSK:s 10 000 mål

Nu är det klart SSK spelar kvalserie. Det var med spruckna röster vi skrek ut vår glädje när William Nylander gjorde 2-1 i sudden.

Idag syntes det att SSK var mer bestämda i sitt agerande än de senaste matcherna. Malmö gjorde dock en mycket bra match och eftersom Almtuna tog ledningen mot Oskarshamn tändes ett hopp hos Malmö att ta sig till förkvalserien. Men idag var SSK:s vilja att vinna större än Malmös. SSK visar stundtals upp ett bra anfallsspel med första linan i spetsen. Även kedjan med Robban Carlsson Fredric Andersson  och William Nylander har flera heta målchanser.

När sedan Ziga Jeglic gör SSK:s 10 000 mål spricker rösten av glädje hos oss på läktaren. SSK visar också upp ett stabilt försvarsspel vilket kan vara nyckeln till avancemang till elitserien.

Vi var ju tvungna att få en intervju med SSK:s 10 000 målgörare och det var ju självklart att det var en spelare som vi var tvungna att prata engelska med. Något som Ziga skrattande påpekade innan vi började intervjun. Det var inte helt lätt att ta sig ner i "Fort Knox" men med vänlighet och entusiasm kommer man långt.

Så här kommer intervjun på knagglig engelska.
I mitten av intervjun försvinner ljudet troligtvis för att jag hade dåligt batteri. Men där berättar Ziga att han får pucken av Micke Nylander han skjuter, får inte riktigt träff på pucken men ser att den går in. Han berättar också att "Spider" sparade pucken. Han fortsätter sedan att berätta om sina tankar inför kvalserien, sedan kommer ljudet tillbaka.





Och här tackar laget "klacken"




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar