söndag 6 oktober 2013

Dagens division 1C och 1D

I division 1C är det seriefinal mellan Åker/Strängnäs HC och Hudiksvalls HC. En match som vi hade planerat att se men ibland måste man göra annat. En match som Åker ledde fram tills det återstod en minut av andra perioden. Då reducerade Hudik till 2-1 . Därefter jobbade man sig in i matchen och gick upp till en 2-3 ledning med 10 minuter kvar. Därefter följdes man åt hela vägen ut.Hudik gjorde 3-4 58:30 och därefter kvitterade Åker till 4-4 58:48. Därpå följde overtime som avgjordes efter 3:54 med mål av Christoffer Blid och assist av Stefan Gråhns och Tony Lagerström.
Målgörare Åker/Strängnäs
Joakim Ramsten, Martin Ekström,Christer Andersson, Niklas Nilsson och på övertid Christoffer Blid
Periodsiffror :(1-0,1-1,2-3,1-0)
Skott :34-41
Åskådare 415

I division 1D möttes IFK Tumba Hockey och Nyköpings HK i Ishuset. Nyköping gick segrande ur den striden. Man grundlade segern redan i första perioden efter 1-3 i periodvila. Man knöt sedan ihop matchen och vann med 3-6.
Målgörare Nyköping: Niklas Bröms 2, Johan Norberg 2,Patrik Eklund, Niklas Lehman
Periodsiffror :(1-3,1-2,1-1)
Skott :19-45
Åskådare: 140

Ytterligare ett Sörmlandslag spelade ikväll i division 1D. Det var Gnesta IK som åkte upp till Björkängshallen och tog sej an Huddinge IK. Gnesta fick en jobbig kväll och förlorade med 1-10??
Med 4 minuter kvar av match fick in reduceringsmålet. Det är nog bara att ta med sej det målet ,åka hem och bryta ihop och komma igen.
Målgörare Gnesta: Erik Gustavsson
Periodsiffror: (5-0,3-0,2-1)
Skott: 41-25