söndag 13 oktober 2013

Div 1 i veckan som varit.

I division 1 C går Åker/Strängnäs HC som på räls!
I Onsdags tog dom sig an Falu IF på bortais. Det börjar med två jämna perioder ,då det står 2-4 inför tredje. I tredje går man in och gnager ner motståndet och vinner komfortabelt med 4-9 .
Resultat :4-9
Skott : 28-33
Åskådare : 253
Målgörare ÅSHC: Hård 2 ,Lagerström 2 , Blid 1 , Gråhns 1, Ekström 1, Rayneé 1 , Ramsten 1.

I division 1 D har det varit två matcher.

Gnesta IK tog sig an Tumba på hemmais.  Det är en jämn match där det står 1-1 efter två perioder.
Efter 2:02 i tredje tar Gnesta ledningen med 2-1. Det resultatet står sig fram tills 14:20 då Tumba gör 2-2.
14:40 in i tredje drar Gnesta på sig en utvisning vilket Tumba utnyttjar. Efter 29 sekunders spel i PP gör man 2-3 och därmed är matchen avgjord.
Resultat : 2-3
Skott : 33-38
Åskådare : 178
Målskyttar Gnesta : Jesse Narva och David Olsson.

Nyköping tog emot Nacka HK i Stora hallen på Rosvalla. NH tog tag i matchen direkt och gav inte motståndarna en chans. Efter 3:29 tryckte Robin Axbom in 1-0 i PP. Drygt 2 minuter senare var det dags för Casper Fältskog att göra 2-0(f:d SSK J20). 1:15 in i andra perioden klev Adam Thim fram och gjorde 3-0 och därifrån förde NH matchen. Kul med 8 stycken olika målskyttar då tränaren Fredrik Mälberg ofta tydliggör att han vill ha en "lagmaskin".
Resultat : 10-1
Skott : 57-17
Publik : 536
Målskyttar : Robin Axbom 2 , Elias Bjuhr 2, Casper Fältskog 1 , Adam Thim 1 , Markus Andersson 1 ,Niclas Lehmann 1, Jens Enlund 1 och även Niklas Bröms 1.