lördag 5 oktober 2013

Division 4 Södermanland

Då var division 4 Södermanland igång för fullt.
Flens HC tog på Torsdagskvällen emot Järna SK i GB-hallen. Flen öppnade stenhårt och gjorde mål efter 22 sekunder genom Kalle Lund. Därefter samlade Järna ihop styrkorna och drog ifrån i första perioden till 1-4 och kontrollerade sedan matchen.Slutresultatet skrevs till 3-11. En kommentar ifrån Flen var att det finns lite hockey i grabbarna men det gäller bara att lyckas plocka fram det.
Periodsiffror (1-4,0-4,2-3) Skott:19-49 Åskådare 77

En halvtimme senare drog Linden-Gripen igång i Smehallen. Lagen följdes åt i två perioder,ja egentligen ända tills det återstod 2 minuter då Gripens Hampus Hulting avgjorde med 4-5 målet.4-4 målet gjorde Gripen med dryga 12 minuter kvar.Det är synd att bara 42 åskådare letar sej fram till en så jämn och spänande drabbning.
 Periodsiffror (2-2,2-1,0-2) skott :18-40

Till  sist tog Katrineholms HF95 emot SPAIF i Woddyhallen .Hårdsatsande Spaif öppnade hårt och hade ledningen efter första perioden med 2-0. I andra perioden tar Katrineholm tag i matchen och utjämnar till 2-2 . I tredje perioden malde Spaif ner Katrineholm och vann tillslut matchen med 2-5.
Fick en kommentar av Spaifs Henrik Backman efter matchen . Han tyckte som sagts att man malde ner KH och att det får ses som en lagseger.Man rullade runt på mycket folk och tröttade ut motståndet.Ett litet extra plus vill han ge tvåmålsskytten Jörgen Lindström.
Periodsiffror(0-2,2-0,0-3) Skott. 22-46 åskådare 76
SSK bekantingen ifrån fjolårets U16 (bördig från Flens HC) Oskar Gustafsson gjorde seniordebut och stod för en assist i KH.