söndag 20 oktober 2013

SSK förlust mot Asplöven samt videointervju med Emil Lundberg

Det blev återigen en tung hemmaförlust för SSK när Asplöven, med fd ssk spelarna Emil Lundberg och Gustav Björklund, vann med 6-3, Emil Lundberg gjorde dessutom ett av målen.

SSK startade bra och ledde efter första perioden med 2-0. I den andra perioden var det två andra lag som kom in på isen. Asplöven verkade fått tändvätska och SSK fått bromsolja att dricka i pausen. innan perioden var över hade Asplöven både kvitterat och tagit ledningen. Den tredje perioden startade SSK bra men fick inte in något mål. Det blev istället Emil Lundberg som gjorde 4-2 för Asplöven efter dryga 3 minuter. Trots att SSK hade det mesta av spelet var det Asplöven som gjorde målen och vann till slut med 6-3.
Här följer en videointervju med Emil Lundberg som dock "saboteras" lite av SSK:s båda målvakter men det får ni läsare ha lite överseende med.