lördag 26 oktober 2013

Mora-SSK

SSK åkte till Mora med en fin hemmavinst mot Rögle i ryggen, skulle det bli slutet för de senaste berg- och dalbane resultaten?

SSK spelade en bra första bortaperiod. Trots att Mora dominerade spelet så spelade SSK ett kompakt försvarspel och Mora fick slita hårt för sina chanser. I slutet av perioden kommer SSK i ett anfall genom Trabucco och DeSimone, där den sistnämnde får sätta pucken i mål.1-0 till SSK efter första perioden.
I andra perioden faller spelet som ett korthus och Mora vänder 0-1 till 5-1 på mindre än 13 minuter. SSK reducerar sedan i slutet av perioden till 5-2 genom Jason Gregoire.
I tredje perioden spelar SSK upp sig och sliter hårt för att komma in i matchen men kommer inte riktigt in på mål. Mora bevakar sin ledning på ett förtjänstfullt sätt. En eloge ändå till grabbarna som ger sig själva ett ärligt försök att komma in i matchen och inte ger sig förrän slutsignalen går.
Matchen slutar 5-2 med periodsiffrorna 0-1,5-1, 0-0. Berg-och dalbane resultaten fortsätter alltså och ska vi följa den kurvan är det på topp på tisdag mot Karlskrona då!

Här kommer en video från presskonferensen samt en intervju med Sebastian Idoff efter matchen.