söndag 17 mars 2013

Kvalserie B till kval till div 3...SPAIF

SPAIF har i veckan spelat två matcher i kvalet till div 3. De slutade så här.
Skarpnäck-SPAIF 4-2 (11/3)
SPAIF tog ledningen genom Andreas Gustafsson i början av andra perioden men innan perioden var slut har Skarpnäck vända och leder med 3-1.
I början av tredje perioden reducerar SPAIF till 3-2 genom Johan Moberg. När det är dryga 2 minuter kvar tar SPAIF ut målvakten i ett försök att kvittera. Men efter 18.36 gör Skarpnäck 4-2 i tom kasse.

SPAIF- KTH 3-11 (13/3)
Det kändes som luften gick ur SPAIF efter förlusten mot Skarpnäck när man inte längre har möjlighet att gå vidare från den här kvalspelsgruppen.
Efter knappa 9 minuter leder KTH med 4-0. SPAIF reducerar dock till 1-4 genom Andreas Gustafsson men bara minuten efter utökar KTH sin ledning till 5-1.
Johan Moberg gör sedan SPAIF:s andra mål i början av andra perioden, men KTH har innan dess hunnit göra 1-6. Efter andra perioden är ställningen 2-8.
SPAIF gör sitt tredje mål genom Stefan Lindén i mitten av tredje perioden.
KTH är därmed segrare i denna grupp och går vidare till fortsatt kvalseriespel.

SPAIF spelade sin sista match mot Flemingsberg borta under söndagen (17/3) Flemingsberg vann med 6-1. SPAIF:s mål görs av Emil Ullerholm.

I och med den vinsten blir det KTH och Flemingsberg som går vidare till fortsatt kvalspel för avancemang till div 3.
SPAIF hamnade sist i gruppen och får fortsätta spela i div 4 även nästa säsong.