torsdag 14 mars 2013

Kvalserien till Allsvenskan

Det var tre stycken jämna matcher och så här slutade tisdagens matcher i kvalet till Allsvenskan.

Karslkrona- Huddinge 2-1
Karlskrona tar ledningen i andra perioden genom Jimmie Svensson. Vita Hästen kvitterar 13 sekunder in i tredje perioden genom Sebastian Ellerstad. Efter dryga 10 minuter i tredje perioden tar Karlskrona ledningen genom Kevin Hecquefeuille. I slutet av perioden tar Vita Hästen ut målvakten men Karlskrona håller undan och vinner med 2-1.

Piteå-Björklöven 1-3
Första perioden slutar mållös. Efter dryga 9minuter tar Björklöven ledningen genom Nicklas Johansson. Målet görs i pp. Innan perioden är slut har Piteå lyckas kvittera genom Anders Öhlund.
I tredje perioden tar Björklöven ledningen efter 7.07 genom Alexander Sundström. I slutet av matchen tar Piteå ut målvakten och jagar en kvittering men i stället gör Björklöven 1-3 i tom kasse genom Linus Boström.

Tingsryd-Vita Hästen 3-1
Efter 6.45 i första perioden tar Vita Hästen ledningen genom Filip Vindlert.
Tingsryd kvitterar sedan efter 15.17 genom Mike Card.
1-1 står sig ända fram till 18.57 i andra perioden när Tingsryd tar ledningen med 2-1 genom genom Hampus Gustafsson. När det återstår 30 av matchen tar Vita Hästen ut målvakten i ett försök att kvittera, men Tingsryd sätter pucken i tom kasse när det endast är 15 sekunder kvar av matchen, målgörare är Jacob Nilson.