lördag 23 mars 2013

SSK J20

SSK åkte ner till Göteborg under fredagen för att försöka vända underläge 0-1 i matcher i kvartsfinalserien mot Frölunda.

SSK fick en mardrömsstart och redan efter 3.15 ledde Frölunda med 2-0. Efter 7.26 ökade Frölunda sin ledning till 3-0 och SSK valde då att byta målvakt.

Efter dryga 9 minuter i andra perioden reducerar SSK genom Viktor Gustafsson. Innan perioden är slut har dock Frölunda hunnit göra 1 mål till och periodsiffrorna efter två perioder är 4-1 till Frölunda.

SSK krigar ändå på och får in ytterligare en reduceringspuck 6.09 i tredje perioden när Adam Hansen gör mål. Men när sedan Frölunda gör både 5-2 och 6-2 känns det som matchen är över. SSK får visserligen en reduceringspuck till, målet görs av Erik Linbro när det återstår dryga 4 minuter av matchen, men närmre än så kommer inte SSK. Frölunda vinner med 6-3.

SSK är därmed utslagna ur SM slutspelet.