söndag 10 mars 2013

SSK Dam

I torsdags den 7/3 spelade SSK Dam hemma mot SDE. Det var en jämn match som SSK till slut vann med 3-2. SSK:s målgörare var Caroline Hallberg som gjorde de två första målen. Vid ställningen 2-2 gör sedan Sarah Åberg 3-2 målet i pp redan i andra perioden.

Under söndagen 10/3 spelade SSK hemma mot Sundsvall. Det dröjer dryga två minuter in i andra perioden innan något lag gör mål och det är Sundsvall som gör 1-0. I början an tredje perioden av tredje perioden utökar Sundsvall sin ledning till 2-0. I slutet av tredje perioden drar Sundsvall på sig en utvisning SSK tar då ut målvakten och lyckas reducera till 1-2 men kommer inte längre utan Sundsvall vinner med 2-1.