söndag 3 mars 2013

SSK....Allsvenskan

SSK spelade under lördagen den sista matchen i grundserien och motståndet var Troja/Ljungby nere i Ljungby. Matchen var betydelselös för båda lagen, det var bara äran som stod på spel.
Det märktes också på spelet, det var i stort sett en snäll match, det delades dock ut några tacklingar men inga av det "elaka" slaget.
SSK gör en bra första period och leder med 2-1 när signale för periodvila ljuder. I den andra perioden  ser det lite grann ut som mot Almtuna, SSK spelar lite lojt och slarvigt och Troja Ljungby kvitterar också.
I den tredje perioden skärper SSK till sig och tar ledningen med 3-2 målet görs i pp och det är William Nylander som får göra sitt andra mål för dagen, denna gång kommer passet från pappa Micke. Damien Fleury ökar på SSK:s ledning till 4-2 även denna gång är Mikael Nylander inblandad i måletm, och även denna gång görs målet i pp.
En eloge till Troja/Ljungby som inte bara spelar av matchen utan verkligen försöker genom att i slutet ta ut målvakten, eftersom SSK har en utvisning. SSK har några chanser att utöka ledningen genom att slå pucken i tom kasse, bland annat har Robban ett skott i stolpen från ingen vinkel alls.
Matchen slutar 4-2 till SSK och grundserien är över. SSK slutar på andra plats med 103 poäng.
Målgörare för SSK 0-1 Fredric Andersson
                                0-2 William Nylander Altelius
                                2-3 William Nylander Altelius
                                2-4 Damien Fleury