onsdag 20 mars 2013

SSK J20

Idag spelade SSK den första kvartsfinalen i bäst av 3. SSK tog emot Frölunda i Axa. Frölunda tar ledningen efter 3.17. Men efter 6.52 kvitterar SSK i pp målgörare är Adam Hansen. Efter 14.50 tar Frölunda återigen ledningenoch går till periodvila med 2-1.

I andra perioden kvitterar SSK i bp genom Emil Lundberg efter 8.02. Efter 10.47 tar Frölunda ledningen 3-2. Återigen får SSK jaga en kvittering och den kommer också efter 15.02,den här gången genom Jesper Fröde'n. Det är alltså 3-3 efter två perioder.

Efter 16.57 drar SSK på sig en utvisning och det utnyttjar Frölunda som gör 3-4 efter 17.38. Strax efteråt tar SSK time out och plockar ut målvakten men lyckas inte kvittera. Matchen slutar 4-3 till Frölunda.

Nu väntar 2 matcher i Göteborg fredag och lördag där SSK måste vända det här för att gå vidare till semifinal.