onsdag 20 mars 2013

SSK ...Timrå borta

Det känns som att det är väldigt nödvändigt med poäng idag för att det inte ska bli för stort glapp i tabellen.timrå har också lite kniven på strupen efter en svag inledning.
Det märks också i inledningen att det är lite nervöst från båda håll. De pp som SSK får blir mållösa, det har låst sig riktigt i den spelformen. Istället gör Timrå mål i vårat pp. Perioden slutar 1-0 till Timrå.
Andra perioden slutar mållös men Timrå vinner på poäng, med ett litet över tag för SSK i mitten av perioden.

Tredje perioden börjar illa när Timrå tar ledningen med 2-0 redan efter 1.12. Men bara dryga minuten efter så lyckas SSK reducera genom Ziga Jeglic. I samband med det slår en Timråspelare pucken över sargen i ren frustration, pucken träffar olyckligt en åskådare i huvudet och matchen avbröts i flera minuter. Ssk har sedan flera chanser att kvittera men har inte studsarna med sig. Timrå väljer att ta en time out när SSK har en rejäl press i mitten av perioden och ca 5 min framåt. Det verkar ha effekt för efter 16.51 får Per Hallin pucken och kör framåt som bara han kan göra och sätter 3-1 till Timrå.
Strax efter tar SSK time out och plockar målvakten, men tyvärr resulterar det i att Per Hallin kan göra ytterligare 1 mål. Han verkar vara väldigt populär i Timrå, den där Hallin.
Matchen slutar 4-1 till Timrå och SSK står kvar på 0 poäng. Nu får vi köra favorit i repris " Botten upp"

Efter matchen fick vi en pratstund med Johan Andersson och hans tankar om den här matchen