lördag 16 mars 2013

SSK U16SM

SSK har under helgen spelat gruppspel i U 16 SM. Grupp B spelas i Järfälla ishall och övriga lag som ingår i grupp B är Luleå, MoDo och Järfälla.

SSK  inledde sina matcher med att besegra Järfälla I fredags SSK vann med 4-2 och målen gjordes av Ludvig Karlsson 3 st, Ludvig var även inblandad i det fjärde målet som gjordes av William Warging.

Under lördagen spelade man mot Luleå. Det var en jämn och målrik match där lagen i stort sett följdes åt hela tiden och var växelvis i ledningen.Efter 2 perioder ledde SSK med uddamålet 6-5 men i tredje perioden gick SSK i från och vann till slut med 8-5.
Luleå-SSK 5-8
Målgörare SSK:
Ludvig Karlsson 3, Erik Johansson 2, Antonio Norberg, Andrés Staforelli och Olle Johansson 1 mål var.

Under söndagen spelades sista matchen i gruppen och då mötte SSK Modo.
SSK tog ledningen med 3-0 det var ställningen efter första perioden. I andra perioden reducerar Modo till 3-1 och det var också ställningen inför den tredje perioden.men i tredje perioden går SSK ifrån och kan till slut vinna med 6-1.
Målgörare för SSK:
Oliver Kylington, Andrés Staforelli, Erik Ullmann, Jesper AlbinhGustavsson,
Rasmus Johansson, Antonio Norberg.

SSK vann sin grupp med maximala 9 poäng, tvåa i gruppen blev Luleå och dessa två lag kommer att gå vidare till kvartsfinalspel.

I SSK:s kvartsfinalgrupp ingår SSK, Skellefteå, Frölunda och Brynäs.