måndag 18 mars 2013

SSK dam

SSK:s damlag är klar för kval till högsta serien, Riksserien. Detta genom att man i torsdags 14/3 vann över Almtuna med 4-1 målgörare förr SSK: Sophia Volgger 2, Caroline Hallberg och Eva-Maria Verworner 1 var. Samtidigt vann Sundsvall över SDE som var SSK:s värsta motståndare om andra platsen. Nu kunde SSK avgör i Karlstad med att vinna över Skåre.
Skåre tar ledningen i första perioden men i andra perioden vänder SSK matchen och leder ett tag med 3-1. Men skåre tar sig samman och kvitterar till 3-3 innan matchen är slut och den går till förlängning. Men i förlängning gör Sophia Volgger det avgörande målet för SSK.
De övriga målen görs av Sarah Åberg 2 och Rebecka Olsson.
Samtidigt slutar SDE -Vita Hästen 3-3 efter full tid, nu vinner i och för sig SDE på övertid men det räcker inte, SSK är klar för kvalet till Riksserien.