söndag 24 mars 2013

SSK Dam

SSK gör en kämpainsats i helgens kvalspel till Riksserien men det räcker inte riktigt fram. I dagens match mot Sundsvall förlorar man med 4-2.

Sundsvall tar ledningen redan efter 3.05. Men efter 10.28 drar Sundsvall på sig en utvisning, något som SSK utnyttjar och Sarah Åberg kvitterar efter 11.37. I slutet av perioden återtar Sundsvall ledningen, och går till periodvila med ledning 2-1.

I början av andra perioden drar SSK  sig en utvisning, något som Sunsdvall är snabba att utnyttja och ökar sin ledning till 3-1 och det har bara gått 37 sekunder av perioden. I mitten av perioden drar Sundsvall på sig 2 utvisningar med ca 30 sekunders mellanrum, SSK får spela 5 mot 3 och utnyttjar det genom att reducera till 3-2, målskytt är Caroline Hallberg och tiden är 11.57. Strax efteråt drar en SSK spelare på sig en 5+20 minuters utvisning. I slutet av den utvisningen gör Sundsvall 4-2.

Den tredje perioden blir mållös och Sundsvall vinner alltså med 4-2 och får spela i Rikserien nästa säsong.

I den andra matchen vann HV över Segeltorp med 5-2.

SSK föll på målsnöret, har kämpat bra men det räckte inte riktigt ända fram i år.

Sluttabellen ser ut så här och det är alltså Segeltorp och Sundsvall som spelar i Riksserien nästa säsong.